YRENDE BÅTLIV I LANGESUNDSFJORDEN

– Båtliv –

God lørdag ettermiddag til deg:) Ja, det er faktisk et yrende båtliv ute i Langesundsfjorden. Det er sommer altså, hehe☀️Det myldrer av båter i sjøen, så det er tydelig at folk nyter disse sommerdagene. Koselig å se:) Det er flere småbåtbrygger på Siktesøya som ligger ute i Langesundsfjorden og grenser til Eidangerfjorden i Porsgrunn kommune. Noen prøver fiskelykken, men nå er torsken fredet, så dersom man får den på kroken må den faktisk kastes over bord. Det blir sakt at det er lite fisk i fjorden. Derfor er det forbudt å fange torsken. Og det er viktig å holde seg til reglene.

Petter og jeg tok oss en båttur på denne flotte juli lørdagen. Vi la oss ikke inntil noen kai, koste oss bare en times tid på fjorden.

Forrige helg fikk søs en skjønn blomst I sommergave. Og blomsten skulle henges opp. Haha, det var morsomt å se fordi her ut på Øen kjøper vi ikke «ferdigblomster» vi plukker alltid blomstene fra marka borte på jordet. Og i år har markblomstene virkelig tatt av. Så vakte og så frodige. Og når jeg ser på markblomstene ute på Øen, så tenker jeg blomster i havgapet er noe av det vakreste jeg kan tenke meg ♥️Jeg har delt veldig mange markblomst bilder på bloggen, så nå får det holde med blomster opphengte hos søs, hehe:)

RIKTIG GOD LØRDAGSKVELD TIL DEG

FRA TONE

#blogg #båtliv #julie

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 732

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top